Tel0763.770.539 | 0748.261.596 | 0314.381.278 | 0731.286.974

Producator Scule Joka

Producator Scule Joka

 

Firma Joka se afla pe piata materialelor de constructii de mai bine de 15 ani. Ofera clientilor lor, pe langa cele mai bune materiale, consultanta si sprijin pentru ducerea la bun sfarsit a proiectelor acestora.

Bazele companiei Joka se bazeaza pe valori cu exactitate de lucru ?i sunt în permanen?a evolutie pentru îmbunatatirea activitatii si a mediului.

JOKA GROUP este o companie care opereaza în mod activ în industria constructiilor pe o scara larga cu numeroase sectoare dezvoltate in ultimii ani.

Grupul Joka include urmatoarele categorii de productie:

- JOKA constructii

- Joka unelte si scule de constructie

- JOKA Materiale de constructie

- Serviciul JOKA ( fostele Tools Departamentul Inchiriere )

- JOKA instrumente de vanzare

- JOKA jet de apa ( de taiere de precizie )

 

JOKA a fost înfiintata în anul 1995 si înca de la începutul activitatii sale a fost furnizorul principal de companii si persoane fizice cu constructii si materiale de finisare.

Deoarece compania a crescut dinamic , au fost stabilite diviziile sale suplimentare.

În 1998, compania a început furnizarea de servicii de constructii si în timp a devenit un expert în constructia de instalatii industriale, cum ar fi depozite,hale de productie si centre logistice.

De-a lungul anilor, compania a construit mai multe cladiri cu diferite tipuri de structuri, de exemplu din otel sau structuri din beton armat.

În 2002 , a început furnizarea de servicii JOKA cu precizie de taiere folosind tehnologia WATERJET.

De-a lungul anilor, JOKA câstigat o reputatie excelenta si experienta în serviciile pe care le ofera realizand aceste constructii cu propriile scule ceea ce a insemnat extinderea automata a firmei.

Au implementat si creat din cele mai bune si rezistente la uzura materiale, numeroase scule electrice. Va prezentam doar cateva dintre cele mai importante:

 

-rindele

-bormasini

-polizoare

-flexuri

-cricuri

-pompa submersibile

-rotopercutoare

-malaxoare

 

JoomShaper