Tel0763.770.539 | 0748.261.596 | 0314.381.278 | 0731.286.974

Moara

                                                                    Moara

 

 

Morile electrice sunt concepute pentru prelucrarea de cereale (grau, secara, etc) pentru prepararea hranei pentru animale din gospodarii si pasari din fermele private.

Exploatarea tocatoarelor trebuie sa fie efectuata in spatii fara expunere la precipitatii, umiditatea specifica la cereale si stiuleti de porumb trebuie sa nu fie mai mare de 15%.

Moara multifunctionala este o masina ce nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dumneavoastra. Moara poate macina cu usurina faina sau cereal pentru a produce hrana pentru animalele din curtea dumneavoastra.

Moara este destinata uzului gospodaresc, pentru ca dumneavoastra sa maruntiti cereale, graul sau porumbul.

Morile cu ciocanele maruntesc materia prima prin intermediul socului produs de impactul ciocanelelor cu peretii camerei de lucru.

Ciocanele, elementele caracteristice acestor utilaje, sunt montate in rotorul masinii.

In functie de modul de asamblare a ciocanelelor se pot deosebi urmatoarele categorii:

- mori cu ciocane articulate

- mori cu ciocane fixe

La morile cu ciocane articulate maruntirea are loc datorita energiei cinetice, in timp ce la morile cu ciocane fixe maruntinea se produce prin lovirea materialului de catre ciocane, prin lovirea bucatilor intre ele si prin lovirea de peretii camerei de lucru.

Morile cu ciocane se pot folosi pentru maruntirea materialelor fragile, fibroase, semidure si cu umiditate redusa cum ar fi: cereal (grau, orz, ovaz, secara, porumb etc.) in scopul pregatirii hranei pentru animale si pasari; fan; trifo; boabe; radacinoase precum sfecla, mere,lucerna; ingrasaminte chimice; oase; coaja de lemn; carbune; calcar; ghips; clorura de sodiu etc.

Avantajele morilor cu ciocane sunt constructia si principiul simplu de functionare; posibilitatea de utilizare la maruntire fina,mijlocie si grosiera, dimensiuni de gabarit mici, mase mici, grad de maruntire mare, consumul de energie variaza aproximativ liniar cu debitul morii.

 

 

JoomShaper