Tel0763.770.539 | 0748.261.596 | 0314.381.278 | 0731.286.974

Pritech

Pritech


Mult mai cunoscut in alte tari decat la noi, producatorul Pritech ramane un jucator foarte important in piata autohtona a aparatelor de ingrijire persoanala deoarece dispune de o gama larga de dispozitive performante la preturi accesibile.
Pritech - Creativitate, Performanta, Tehnologie

Creativitate instantanee si usurinta in utilizare cu ajutorul produselor Pritech acum puteti beneficia de versatilitatea necesara pentru a crea mereu coafuri inedite. Placile de par Pritech sunt usor de utilizat si mereu la indemana, aparatele de styling si ingrijire personala Pritech sunt cea mai buna solutie pentru orice ocazie, fiind printre cele mai cautate in ziua de astazi de catre profesionalistii in hairstyling. 

Performanta profesionala si rezultatele spectaculoase ale produselor Pritech garanteaza rezultate rapide si profesionale chiar la tine acasa. Varietatea de accesorii si functii iti confera un stil original, mereu in tendinte, cu o gama variata de articole de la placile de par ceramice, la ondulatoare sau trimmere, Pritech a devenit un brand de renume cunoscut de majoritatea profesionalistilor din lumea hairstyling-ului.


Tehnologia de ultima generatie si designul inovator Pritech, dezvoltate in produse ce imbina tehnologia de ultima generatie cu designul de top pentru a oferi solutii de cea mai inalta calitate, ce protejeaza parul si pielea si ce sunt usor de intretinut si utilizat atat de catre profesionalisti cat si de utilizatorii sau stilistii amatori. 

Raportul calitate-pret este unul satisfacator in cazul multor modele ale acestui producator, conform celor declarate de persoanele care au incercat deja aceste produse si si-au exprimat public parerea pe site-urile care le comercializeaza, unul din principalii reseleri ai marcii Pritech pe piata din Romania este site-ul PretulVerde.ro, de unde puteti achizitiona produsele Pritech la preturi avantajoase.

 

 

 
PretulVerde.ro comercializeaza urmatoarele categorii de produse din gama Pritech:

 

 

- Placi de par

 

 

                          

 

 

- Ondulatoare

 

                         

 

 

- Aparate de ras

 

 

                             

 

 

- Feoane

 

                                               

 

 

- Aparate de sauna faciala

 

JoomShaper