Tel0763.770.539 | 0748.261.596 | 0314.381.278 | 0731.286.974

Temeisheng

                                                                            Temeisheng  

 

Temeisheng  Sound fondat in 1986 este un producator de produse audio de inalta performanta pentru aplicatii rezidenţiale şi comerciale. Modelul de afaceri al companiei lor a fost cel al unui producator OEM. Au furnizat boxe unor producator bine cunoscuti pe piata rezidentiala si comerciala. In afara de a oferi produse finite acestor companii, Temeisheng a oferit in plus si servicii de consultanta si inginerie audio. În 1995 , planul de afaceri al companiei s-a schimbat.

Compania a fost relocata iar accentul principal s-a mutat de la relaţiile tip OEM la construirea unei strategii de recunoaştere a brandului Temeisheng Sound.

Scopul lor este de a produce cele mai bune produse din fiecare categorie fabricata. Calitatea sonica şi cea care priveste constructia sunt de maximă importanţă. Sunt mereu în căutarea de noi tehnologii şi îmbunătăţiri care sa ii mentina lider in aceasta industrie.

În timp ce pe piata există o multitudine de producatori de boxe, Temeisheng Sound este unic prin faptul ca este una din putinele companii de difuzoare de înaltă performanţă deţinute încă de către fondator.

În timp ce alte companii au fost vandute unor corporatii mai mari, Temeisheng Electric a ales să rămână privată. Situata in inima orasului Guangzhou, firma a inregistrat o continua crestere si dezvoltare in ultimii ani mergand pe principiul inovatiei si stabilizarii.

Acest lucru le-a permis sa fie flexibili si sa reactioneze la nevoile mereu in schimbare ale pietei audio. Misiunea lor este aceea de a redefinii felul in care noi, clientii, experimentam sunetul. Pentru ca acest lucru sa fie realizabil au proiectat si conceput toate produsele de la 0.

Nu au fost folosite denese sau modele "de pe raft". In plus produsele Temeisheng sunt in mod constant testate si retestate pentru a se asigura ca produsele fabricate sunt in conformitate cu specificatiile de proiectare.

Construirea de produse de clasa mondiala a reprezentat doar jumatate din batalie. Echipa lor de marketing dispune de instrumente si expertize necesare  pentru crearea unor canale de vanzare eficiente si planuri de marketing specifice propriilor piete.

JoomShaper