Tel0763.770.539 | 0748.261.596 | 0314.381.278 | 0731.286.974

Vanessa-Producator de Aparate pentru carnati

                                Vanessa-Producator de Aparate pentru carnati

 

Infiintata in 1884 de catre Peter Jeninsen, compania Vanessa isi desfasoara atat activitatile de productie cat si pe cele administrative in Cracovia,un oras din nordul Poloniei.

Pe langa producerea de aparate industriale pentru crearea carnatilor si tocarea carnii, producatorul international Vanessa a inceput foarte curand si producerea unor masini destinate nevoilor gospodaresti.

Astfel au aparut renumitele aparate de facut carnati cu capacitati diferite in functie de nevoile consumatorilor: 1.5 KG, 2.5 KG, 3 KG, 4 KG, care mai apoi au devenit produsule de baza ale companiei.

Avand peste 43 de ani experienta, Vanessa este lider de piata in Polonia in domeniul masinilor de tocat si creat carne/carnati, devenind foarte cunoscut si pe piata Europeana.

In prezent in cadrul companiei lucreaza circa 85 de oameni.

Masinile de facut carnati Vanessa s-au dovedit de-a lungul timpului ca fiind durabile si de incredere. Vanessa ofera si echipamente special pentru aceste aparate: palnii, disc pentru etansare si detasabilitate usoara a palniilor. Materialele folosite pentru productia acestor aparate de carnati sunt fonta si aluminiu de inalta calitate.

Avantajul de a achizitiona o masina de facut carnati este acela ca puteti sa va preparati cei mai deliciosi si sanatosi carnati pe tot parcursul anului in propria locuinta  fara sa mai fiti nevoiti sa dati banii pe cei din comert care va pot imbolnavi.

Fie ca va plac carnatii mai grosi sau mai subtiri aceste aparate vin insotite de diverse accesorii (palnii) ce va permit sa pregatiti cele mai delicioase preparate.

Caracteristici ale produselor Vanessa sunt calitatea, robustetea si durabilitatea. Un alt punct forte este disponibilitatea de a realiza masini cu o configuratie speciala, in functie de dorintele si imaginatia clientilor sai.

Rezultatul acestor colaborari, client-Vanessa sunt o serie de masini speciale ce prezinta anumite caracteristici profesionale si inovative in acelasi timp.

Va recomandam sa aveti incredere in experienta si produsele Vanessa  - "Made in Poland".

JoomShaper